â–º Leucistic

Leucistic  :::

 

 

Har ikke klare negle & næsten mønsterløs. Bærer leucistic genet. Hvid, næsten mønsterløs på ryggen og med alm. sorte negle. Ungerne er Lyse/hvide når de klækker og det bliver de ved med at være.

Hvordan kan man være sikker på man har købt en ægte Leucistic? Den eneste måde at finde ud af om man har købt en ægte leucistic er at parre en Leucistic & Hypo. Disse to morpher er to vildt forskellige gennetikker.

 

 

 

En uægte leucistic X Hypo vil resultere i unger med klare negle, Ergo er de begge hypoer.

En ægte leucistic  X Hypo vil resultere i standart unger. Ergo to forskellige gennetikker og derfor vil ungerne også være Dobbelt HET. De har et Het hypo gen OG de har et HET leucistic gen. (het hypo het leucistic)

Hvis man så vælger at parre denne Dobbelt HET unge med en Hypo får man kun delvist hypo unger.

Hvis man så vælger at parre denne Dobbelt HET unge med en Leucistic får man også kun delvist leucistic unger.

 

 

 

Marketed Leucistic ::: Mark. (klare negle & næsten mønsterløs) Bærer Hypo genet

Markedted leucistic er en anden blodlinje. En avler troede han havde fundet hvordan han avlede farver ind i en leucistic. Det vidste sig dog senere hen at hans blodlinje ikke var andet en en meget lys Hypo. og derfor kaldte man den blodlinje for Marketed Leucistic så man ikke forvekslede denne linje, med en ægte Leucistic.

Marketed Leucistic       = Meget lys Hypo

Het Marketed Leucistic = Het Hypo

 

Skal du ud og købe en leucistic og du kan se den har klare negle så er det ikke en ægte leucistic! men derimod en meget lys hypo (også kaldet marketed leucistic)