:: Hvem er vi

   

 

 Ghost-Dragons.dk består af Kate, Kiea, Mikkel & Kimi & Eva

Skriv til os på info@ghost-dragons.dk

Ghost Dragons familierne kan findes i mange lande. Vi er den danske version. Vi har holdt skægagamer en del år efter hånden og interessen vokser stadigvæk. Vi har agamer fra

Tyskland, Holland, Belgium, Danmark, Italien, USA & Afrika

 

 

 

 

Læs mere om os her: 

 

 


 

 

 

 

 

Vi er et par på 31 & 33år som hedder Kimi og Mikkel Andersen. Vi holder skægagamer men også andre agame arter såsom  halsbåndsleguaner og rødhoved agamer. Vi har en terrarie væg i vores stue så vi kan følge med i agamernes adfærd & Trivsel. Vi har holdt agamer i mange år men, det er først de senere år vi er begyndt at interresere os for selve genetikken & morpher. vores hobbyer udover krybdyr er blandt andet : fotografering, Fiskeri, Byture, Hjemmeside design og Bygge terrarier.

 

Kimi & Kiea står for hjemmesiden design og opdaterer, tilføjer & retter løbende. Kimi laver alle illustrationer og grafiske tegninger/billeder til hjemmesiden. Vi har efterhånden fået en god og informerende side op at køre. Som stadig arbejdes på ugentlig.

 

Vi bygger selv vores terrarier og går meget op i kvalitet og design. Vi kan godt lide det lidt "anderleres" men stadig rene og stilfulde linjer. Også er det jo sjovt når man kan bygge et gammel møbel om til et terrarie der passer med indretningen. Det er Kiea som står for salg/formidling af de fleste dyr her på siden.

 

Udover agamer har vi også : Yemen Kamæleon, forskellige fugleedderkopper, vandrende pinde, 1000ben, Afrikanske rotte/mus, hermit krebse, + det løse, div. biller, karkelakker & selvfølgelig vores 2 bengal katte.

 

MVH Kimi & Mikkel Andersen


 

 

 

       

 

Dav dav.....

Mit navn er Kiea Andersen. Jeg er fra 1984 (trillige søster med Kimi og Kate) jeg er født og opvokset i stor københavn nærmere betegnet på Amager. I år 2004 fik jeg mine første to små skægagamer i julegave. Kort efter lavede jeg en hjemmeside omkring mine dejlige dyr, som jeg kaldte AmazingDragons.dk men jeg skiftede efterfølgende navn til Ghost-Dragons.dk for at min søster Kimi og hendes kæreste Mikkel kunne være med. Jeg har været skudt i skægagamer lige siden jeg fik mine første to unger. Jeg var så heldig at den ene af mine første agamer var en Hypo (hypomelanistisk) men de viste sig at være to hanner måtte jeg skille mig af med den ene. Herman som jeg beholdte, fik sig senere hen to smukke hvide hypo tøsser.

 

Jeg blev interesseret i selve udseendet og farverne hos disse fantastiske øgler. Men for at kunne begynde et avls projekt på mine hypoer måtte jeg sætte mig grundigt ind i det genetikske bag disse smukke former og farver. Det er hermed gjordt, men da der stadigvæk kommer flere og flere nye spænende morpher og farver frem, lærer jeg stadigvæk. -Grundet mit helbred så avler jeg ikke rigtig så meget mere selv, men det gør resten af familien, dog lavet vi kun et par hyggekuld om året. Men det er stadigvæk mig som formidler kontakten og tager mig af selve salget og dyret/dyrene blir kørt over til mig sådan at de kan afhentes hos mig da jeg har mere fritid end resten af Ghost Holdet :)

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Jeg hedder Kate Andersen og er Trillinge søskende med Kimi og Kiea. Jeg holder/har holdt forskellige typer af fugle edderkopper, mindre slanger og en enkelt kamilion. I årenes løb har vi sammen deltaget på en del udlanske og danske messer. Du  kan ofte finde mig sammen med Ghost-Dragons.dk, når vi udstiller eller sælger dyr rundt omkring i landet.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Eva Andersen

  

Eva er vores dejlige mor som vi tager med ud på messerne og med på diverse reptil turene. Hun er skildpadde tosset, men holder også mindre pelsdyr mm. Hun går under kælenavnet Mutti :)